MENU

Beste bruidsfotografie van 2016

Het jaar 2016 is alweer bijna een maand geleden over gegaan in 2017. Voor mij, een mooi moment om nog even terug te kijken op dit jaar. De beste bruidsfotografie van 2016 van Jordi Gilian vind je hieronder in de ingevoegde video.

Voor mij een ontzettend leerzaam jaar. Veel mensen ontmoet tijdens de Wolves Workshop. Dieper in SEO gedoken en meteen toegepast op mijn nieuwe website.

Wolves Workshop 2016

Veel van de mensen die ik heb leren kennen waren deelnemers aan de Wolves Workshop van 2016 op La Graciosa. Een eiland net boven Lanzerote, waar je alleen met een veerboot heen kan varen. Veel van de deelnemers daar waren zo ontzettend goed dat ik me werkelijk afvroeg, wat zij daar deden.

Deelnemers zoals Alfonso Flores, Christian Arévalo, Martijn Roos en nog vele andere zeer getalenteerde fotografen van over de hele wereld. En dan heb ik het nog niet eens over de sprekers van deze workshop gehad. Fotografen, creatieven en grote inspiratoren waar ik ontzettend veel van heb geleerd. Dat is de hoofdreden dat ik deze blog schrijf. De beste bruidsfotografie van 2016 van Jordi Gilian Bruidsfotograaf.

Beste bruidsfotografie van 2016. Voor mij.

Natuurlijk is dit niet per definitie de beste bruidsfotografie van 2016. Maar wel voor mij. Het was een fantastisch jaar. Met als verassing, dat ik dit jaar, 2017, wederom naar de Wolves Workshop ga. Ditmaal met minstens net zulke goede spreker en inspiratoren als 2016. Namen als Jonas Peterson uit Austrialie, India Earl uit de Verenigde Staten, James Moes ook uit de Verenigde Staten en Lukas Piatek uit Duitsland. Lukas was er vorig jaar ook bij. Een ontzettend goed en getalenteerde jongen die de oprichter is van Looks Like Film. Een facebook groep waar mensen foto’s delen. Deze foto’s zijn bewerkt op een manier waarop het lijkt alsof ze zijn geschoten op…film.

Beste bruidsfotografie van 2016

Comments
Add Your Comment

CLOSE