MENU

Beste trouwfoto’s van 2017

Hoewel we halverwege 2018 zijn, wil ik je mijn beste trouwfoto’s van 2017 laten zien. Ik weet het, het is een beetje laat, maar er zijn heel wat bijzondere dingen gebeurt de afgelopen periode. De geboorte van mijn zoon bijvoorbeeld. Deze kleine man absorbeert al mijn tijd en soms ook mijn energie. Maar ik krijg er zoveel voor terug! Net zoals nu, ik schrijf dit blog, Moos (mijn zoon) ligt voor me en speelt met zijn hydrofieldoek en maakt grappige geluiden, wat zo grappig is!

Mijn beste trouwfoto’s van 2017

Dit jaar ging ik, net als het jaar daarvoor, naar de Wolves Workshop. Het was zo goed om al die mensen weer te ontmoeten. Nieuwe mensen met nieuwe ideeën, nieuwe creatieve geesten. Creatieven zoals Kim Heck (zie de shoot die ik met haar en haar vriend heb gedaan), Emanuel Klempa, Mick Habgood, Stefanie Fiegl, Wyat Taylor en Danielle Ciccone. Maar natuurlijk waren er ook enkele van vorig jaar. Chris Parkinson, Sara Lincoln, Craig Hyde en Chris Zuger om er maar een paar te noemen. Het was leuk om te zien dat die creatieven nog meer in hun creativiteit groeiden.

Wederom heb ik hier zoveel geleerd. Hier komt dan ook een groot deel van mijn beste trouwfoto’s van 2017 vandaan. Dit komt omdat de locatie waar de workshop zich bevind, La Graciosa, echt prachtig is. Het licht, de temperatuur, de stellen. En natuurlijk de mindset van alle creatieven daar. Daar zijn we met zijn allen één. We zijn daar bijeen gekomen met één doel, en dat is content creëren.
Deze week staat altijd in het teken van ontzettend veel informatie tot je nemen en daar uiteindelijk wat mee doen. Wat in praktijk nog wel eens achterblijft bij mij, maar goed.

Naast de de Wolves Workshop heb ik natuurlijk ook bruiloften en persoonlijk werk gefotografeerd, zoals portretten en mijn vakanties, onze roadtrip door de USA bijvoorbeeld. Door anders te kunnen en durven fotograferen tijdens je vakantie en dus persoonlijke werk, probeer je dingen die je op bruiloften niet snel zou doen. Dit omdat het op een bruiloft bijvoorbeeld, gewoon in één keer goed moet zijn en je geen risico wilt en kunt nemen. Juist hierdoor, verleg je je creatieve grenzen en creëer je soms onverwachts mooie beelden.

Nou zonder verder oponthoud, geniet alsjeblieft van mijn beste trouwfoto’s van 2017. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Comments
Add Your Comment

CLOSE