MENU

Beste trouwfoto’s van 2017

Hoewel we halverwege 2018 zijn, wil ik je mijn beste trouwfoto’s van 2017 laten zien. Ik weet het, het is een beetje laat, maar er zijn heel wat bijzondere dingen gebeurt de afgelopen periode. De geboorte van mijn zoon bijvoorbeeld. Deze kleine man absorbeert al mijn tijd en soms ook mijn energie. Maar ik krijg er zoveel voor terug! Net zoals nu, ik schrijf dit blog, Moos (mijn zoon) ligt voor me en speelt met zijn hydrofieldoek en maakt grappige geluiden, wat zo grappig is!

TWEEDE WEBSITE

Daarnaast vertaalde ik mijn Engelse website naar het Nederlands. Mijn engelse website kun je hier vinden. De vertaling van mijn website duurde behoorlijk lang. Ik had al een website op dat domein, dus moest ik mijn Nederlandse website herbouwen om die van het Engelse te evenaren. En aangezien ik nog steeds geen tijd in de supermarkt kan kopen, duurde het lang. Maar toen ik klaar was, was het zo lonend. Nu kunnen mensen me in het Nederlands vinden, omdat dat mijn moedertaal is, evenals in het Engels.

Wolves Workshop

Dit jaar ging ik, net als het jaar daarvoor, naar de Wolves Workshop. Het was zo goed om al die mensen weer te ontmoeten. Nieuwe mensen met nieuwe ideeën, nieuwe creatieve geesten. Creatieven zoals Kim Heck (zie de shoot die ik met haar en haar vriend heb gedaan), Emanuel Klempa, Mick Habgood, Stefanie Fiegl, Wyat Taylor en Danielle Ciccone. Maar natuurlijk waren er ook enkele van vorig jaar. Chris Parkinson, Sara Lincoln, Craig Hyde en Chris Zuger om er maar een paar te noemen. Het was leuk om te zien dat die creatieven nog meer in hun creativiteit groeiden.

Nou zonder verder oponthoud, geniet alsjeblieft van mijn beste trouwfoto’s van 2017. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

77 / 100 SEO Score
77 / 100 SEO Score
Comments
Add Your Comment

CLOSE