MENU

Bruidsfotograaf Alkmaar

bruidsfotograaf Alkmaar

Bruidsfotograaf Alkmaar

Hoi, jullie zijn opzoek naar een bruidsfotograaf  Alkmaar begrijp ik? En nu komen jullie mij tegen? Toevallig, of niet?
Niet helemaal. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen.
Ik ben Jordi. Een trouwfotograaf en ik vertel verhalen, jullie verhaal bijvoorbeeld. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera.

Alkmaar Kaasstad

Alkmaar, ook wel ‘Kaasstad’ genoemd is een historische plaats met 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten. Ligt voor een deel in Kennemerland en voor een deel in West-Friesland. De stad is ondertussen vastgegroeid aan allerlei rand plaatsen. Zoals Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Oudkarspel, Obdam, Bergen, Heiloo, Castricum en Uitgeest. Deze complete agglomeratie, die ze ook wel Groot-Alkmaar noemen, telt ongeveer 305.000 inwoners.

Trouwlocaties rondom Alkmaar

Een paar prachtige trouwlocaties in en rondom Alkmaar zijn:

Dus als jullie van plan zijn je bruiloft te vieren in Noord Holland, aarzel niet om mij daar meer over te vertellen. Maar natuurlijk ook over jullie zelf. Hoe gaat jullie bruiloft eruit zien en wat is jullie idee van een perfecte trouwfoto of huwelijksreportage?

Ik zal zo snel mogelijk antwoord geven op jullie vragen, zodat we kunnen bekijken of ik jullie perfecte partner ben om jullie bruiloft te documenteren.

Kijk in de tussentijd rustig rond op mijn site en laat je inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE