MENU

Fotoshoot in het bos van Castricum

Afgelopen zomer had ik samen met Joni een fotoshoot in het bos van Castricum. Joni zelf woont in Castricum, vlakbij het bos. Wat een pareltje van een omgeving. Rustig en stil. Een heerlijke plek om tot rust te komen of om een portret te schieten van iemand.

Joni nam via Instagram contact met mij op omdat ze benieuwd was of we samen konden werken. Joni wilde graag voordat ze voor langere tijd vertrok naar Azie, een mooie portret serie laten fotograferen. Het liefst in een natuurlijke omgeving. Ze had mijn werk eerder gezien en wilde dat ik haar portretfotografie deed.

Ik kende Joni al vanaf de middelbare school in Castricum. Het Jaq. P. Thijsse College. We hebben daar beide op gezeten. We hadden dus genoeg gespreksstof op de dag van de fotoshoot in het bos van Castricum. Van wat we na de middelbare school gedaan hadden tot het punt waar we nu aanbeland waren. Met alles ertussen in.

We hadden afgesproken na het avondeten. Dit omdat we dan nog wat tijd hadden om locaties te zoeken in het bos. De reden dat we na het avondeten wilde fotograferen, was voor mij omdat het licht dat vele malen zachter is en je daardoor mooiere en zachtere foto’s krijgt.

joni_bos-castricum003 joni_bos-castricum005 joni_bos-castricum009 joni_bos-castricum010 joni_bos-castricum011 joni_bos-castricum012 joni_bos-castricum015 joni_bos-castricum019 joni_bos-castricum020 joni_bos-castricum021 joni_bos-castricum022 joni_bos-castricum023 joni_bos-castricum025 joni_bos-castricum026 joni_bos-castricum027 joni_bos-castricum030 joni_bos-castricum032 joni_bos-castricum034

 

 

Comments
Add Your Comment

CLOSE