MENU

“It’s one thing to make a picture of what a person looks like, it’s another thing to make a portrait of who they are.”
— Paul Caponigro

Investering

Ja, ook de fotografie van jullie huwelijk is een investering. Naast haar jurk, zijn trouwpak, de locatie en de keuze wat jullie gaan eten. Eigenlijk is de investering van een huwelijksfotograaf een van de belangrijkste! En dit zeg ik niet omdat het toevallig mijn vakgebied is.

Waarom is het een van de belangrijkste? Omdat het een hele waardevolle investering is. Volgens mij is het ontzettend bijzonder en speciaal als je kinderen later op zolder jullie fotoboek vinden en terugkijken naar de ontzettend mooie dag die hun ouders toen hadden. Hierin staan alle herinneringen! Dus ook de jurk die je toen aan had, de locatie waar jullie toen waren. Maar natuurlijk ook de emoties die loskwamen. En het gaat om deze emoties die jullie kinderen weer kunnen ervaren door het doorbladeren van jullie foto’s.

Op mijn blog heb ik een stuk geschreven dat gaat over wat een bruidsfotograaf nu eigenlijk kost. Dit omdat ik vaak de vraag krijg waarom ik ‘zoveel’ kost. Ik vertel hier hoe deze gesprekken eigenlijk altijd gaan. Wellicht dat je na het lezen van dit blog anders kijkt naar je investering in een bruiloftsfotograaf.

Hieronder staan de pakketten die ik aanbied.

PAKKETTEN

BRUILOFT

- 6 uur fotografie
- 300 a 400 digitale foto's
- in hoge resolutie
- reiskosten

VANAF €1500,-
Jordi Mol | Bruidsfotograaf in Alkmaar.

LOVESHOOT

- Locatie naar eigen keuze
- 2 a 2,5 uur durende shoot
- Minimaal 40 digitale foto's

€250,-

PORTRET

- Locatie naar eigen keuze
- 1,5 a 2 uur durende shoot
- Minimaal 40 digitale foto's

€150-,

Bruiloft

Het is zover! Jullie gaan trouwen! Eindelijk! En dit wil je natuurlijk vastgelegd hebben. De kleine momenten. De details. De locatie. Het draait allemaal om deze echte momenten die jullie dag bijzonder maakt en ik wil dat graag documenteren. Geen gemaakte poses, maar jullie pure avontuur!
Bruiloften documenteer ik vanaf €1500,-

Loveshoot

Verliefd? En wil je jullie liefde vast laten leggen op een door jullie uitgekozen locatie? Een loveshoot sessie die ongedwongen is en waar jullie liefde naar elkaar op de eerste plaats staat.

Portret

Wil je een portret voor jezelf? Of misschien om aan je wederhelft te geven? Of om in je portfolio te doen? Als het om pure, echte beelden gaat is alles mogelijk! We gaan naar jouw uitgezochte locatie. Zowel binnen als buiten en creëren daar de beelden waar je van droomt en waar je jezelf in herkent!

CLOSE