MENU

Een landelijke bruiloft

De landelijke bruiloft van Annemiek & Paul vond plaats in Putten. ’s Ochtends vroeg om 09.00 had ik afgesproken om bij Paul te zijn in Eemnes. In hun gezamenlijke huis zou hij zich voorbereiden op hun grote dag. Daar aangekomen bleek dat we toch bij het ouderlijk huis van Paul moesten zijn. Dit lag even verderop eveneens in Eemnes.¬†Aangezien het regende en Paul op het punt stond naar zijn ouders te gaan, kon hij mooi meerijden met mij in de auto. Aangekomen bij zijn ouders regende het nog steeds maar de vooruitzichten waren meer dan prima. Niet te warm, droog met af en toe zon. De trouwauto was net afgeleverd. Een oude Alfa Romeo Spider, wat een klassieker!

Voordat Paul zich aan om kon kleden, moest er nog het een en ander afgemaakt worden. Door de regen waren sommige dingen even blijven liggen. Zoals het optuigen van de tuin bij de ouders van Paul, waar geluncht ging worden. Paul besloot eerst nog even relaxt een broodje te eten en een bakje koffie te nemen voordat hij zich klaar kon maken voor zijn landelijke bruiloft in Putten.

Na het aankleden en het uitzoeken van de juiste sokken die moesten matchen bij zijn pak, stapte Paul de Alfa in. Op naar zijn aanstaande.

Landelijke bruiloft in Putten

In Putten was het moment daar. Paul zou Annemiek voor het eerst te zien krijgen in haar jurk. Zijn mond viel open. Adembenemend was ze. Na elkaar bewonderd te hebben was het tijd om weer terug te rijden naar Eemnes om te lunchen in de tuin van de ouders van Paul. Wat zag het er goed uit en wat was het lekker. Ja, ook de fotografen en de videograaf kregen goed te eten.

Na de lunch was het tijd voor de fotoshoot. We reden richting de sluis van Eemnes om daar in een klein bosrijk gebied alvast wat foto’s te schieten. Hier hadden we ongeveer 15 minuten voor. Want de ceremonie stond op het punt van beginnen dus moesten we terug naar Putten, het ouderlijk huis van Annemiek.

Terwijl de gasten plaats hadden genomen op de strobalen, kwam Paul aangereden op een Solex. Dwars door het land. Te gek!! Men had het niet verwacht, ondanks dat er een speciale parkeerplek was voor de Solex, wat aangegeven stond op een bordje.

Voor het verdere verloop van deze dag moet je onderstaande foto’s bekijken. Geniet ervan en mocht je na het zien van deze landelijke bruiloft vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Landelijke bruiloft in Putten. Ouderlijk huis PaulBoerenbruiloft in PuttenLandelijke bruiloft

Comments
Add Your Comment

CLOSE