MENU

Hoe ik een loveshoot in Amsterdam regelden.

Ik wilde een loveshoot in Amsterdam fotograferen. Het was een paar weken voordat ik naar de Wolves Workshop in La Graciosa ging. Alle aanwezigen zijn toegevoegd in een privé Facebook-groep waarin ik een verzoek heb ingediend of er iemand in Amsterdam was en een loveshoot wilde doen. Kim reageerde. Ze woont en studeert in Amsterdam. Haar vriend Markus kwam langs en ze wilde heel graag afspreken, wat koffie drinken en een beetje fotograferen.

Een loveshoot in Amsterdam

We ontmoetten elkaar in een kleine koffiebar in het hart van Amsterdam, de Pijp. Aan de rand van het Sarphatipark hebben we koffie gedronken en gepraat over hoe de week bij de Wolves Workshop zou zijn. Omdat ik er vorig jaar was, heb ik Kim verteld hoe het was. Welke sprekers daar waren, wat ik heb geleerd en natuurlijk wat te verwachten voor dit jaar. En we spraken natuurlijk ook over onze fototoestellen. Welk merk we hebben, wat we leuk vonden en niet leuk vonden. Ik vertelde haar dat ik met Fuji fotografeer. Ze was erg onder de indruk van het uiterlijk en het gevoel van de X-T2.

De sfeer tussen ons drieën was zo goed en relaxt dat we bijna de tijd vergaten. Daarom gingen we naar buiten, liepen het Sarphatipark in en ik begon te fotograferen.

Hier kun je genieten van de loveshoot in Amsterdam. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan gerust contact met me op.

Amsterdam love shoot heineken brouwerij love shoot loveshoot in Amsterdam centrum loveshoot in Amsterdam sarphati park loveshoot in Amsterdam bij Sarphati park loveshoot in Amsterdam in het Sarphatiparkkus loveshoot in Amsterdam kleine momenten loveshoot in Amsterdam loveshoot in Amsterdam nabij het centrum liefde loveshoot in Amsterdam duits stel loveshoot in Amsterdam loveshoot in Amsterdam met Kim & Markusloveshoot in Amsterdam Ij loveshoot in Amsterdam in het hart van de stad lief paar loveshoot in Amsterdam buitenlands paar loveshoot in Amsterdam loveshoot in Amsterdam. Mokum wandelen sarphati park loveshoot in Amsterdamduiven kijken tijdens loveshoot in Amsterdam loveshoot in Amsterdam bij het water loveshoot in Amsterdam nabij het centrum wandelen door sarphatipark tijdens loveshoot in Amsterdam liefde loveshoot in Amsterdam loveshoot in Amsterdam. In het hart van Mokum met Kim en Markusintiem loveshoot in Amsterdam speeltuin sarpahtipark loveshoot in Amsterdam gekke loveshoot in Amsterdam verliefd stel loveshoot in Amsterdam love loveshoot in Amsterdam intieme loveshoot in Amsterdamkat bij raam sarphatipark loveshoot in Amsterdam gast loveshoot in Amsterdam portiek amsterdam loveshoot in Amsterdam mooie momenten loveshoot in Amsterdam homesessie loveshoot in Amsterdamthuis sessie loveshoot in Amsterdam nieuwsgierig loveshoot in Amsterdam gezellige loveshoot in Amsterdam mooie loveshoot in Amsterdam bankjes Sarphatipark loveshoot in Amsterdam ingang Sarphatipark loveshoot in Amsterdam

Comments
Add Your Comment

CLOSE