MENU

Loveshoot in Antwerpen

Via een besloten Facebookgroep las ik een bericht van Laura. Wie er een loveshoot in Antwerpen kon fotograferen. De besloten Faceboekgroep heeft nogal wat leden, maar ik dacht ik probeer het gewoon. Redelijk vlot kreeg ik van Laura een berichtje terug dat mijn stijl haar erg aansprak en dat ze met mij de loveshoot in Antwerpen wilden doen.
Na wat berichten heen en weer te hebben gestuurd kwamen we uit op 30 Maart. Normaal wil ik altijd graag even afspreken met het koppel om elkaar te leren kennen. Maar aangezien Laura en Robin uit België kwamen en ik uit de kop van Noord Holland, was dat niet echt een optie.

De dag van de loveshoot in Antwerpen

Op 30 Maart, rond twee uur vertrok ik richting Antwerpen. Vier uur later kwam ik daar aan. Mooi op tijd om Laura en Robin tegen zonsondergang te fotograferen op hun uitgekozen locatie. Na kennis gemaakt te hebben kwam ik er al snel achter dat deze avond goed zou verlopen. Wat een ontzettend lief stel, wat een mooie mensen!
Na even de locatie te hebben bekeken, besloten we te beginnen. Ik had via Facebook al uitgelegd hoe ik te werk zou gaan. Ook dat sprak Laura erg aan en was dus bekend met mijn werkwijze.

Bekijk hieronder de foto’s van deze loveshoot.

Loveshoot in Antwerpen

Comments
Add Your Comment

CLOSE