MENU

Trouwbeurs Alkmaar

Op zondag 29 januari 2017 opent trouwbeurs Alkmaar haar deuren weer. Voor de vierde keer alweer. En deze keer niet in het AFAS Stadion waar de vorige drie edities plaats vonden, maar nu in de Grote Sint Laurenskerk in het hart van Alkmaar. Trouwbeurs Alkmaar is een laagdrempelige bruidsbeurs waar alle aanstaande bruidsparen zeker een kijkje moeten gaan nemen. Van 11.00 tot 16.00 kun je hier inspiratie opdoen op het inspiratieplein. Kijken naar de modeshows. Meedoen aan verschillende workshops of genieten van de live entertainment.

Deelnemers van trouwbeurs Alkmaar

Trouwbeurs Alkmaar werkt samen met veel experts die jullie graag willen helpen met het organiseren van jullie perfecte huwelijksdag. Op een verrassende, interactieve manier nemen zij jullie mee en laten zij jullie de nieuwste trends zien die de trouwbranche op dit moment te bieden heeft. Er zijn heel wat trouwexperts aanwezig uit Noord Holland. Vele van hen hebben een eigen bedrijf en hebben al jaren ervaring in de trouwbranche en willen niets liever dan dat jullie trouwdag perfect verloopt.

Enkele van de deelnemer aan de beurs zijn:

  • Njoy & Party
  • Thandora Bruidsmode
  • Le Mariaga
  • Delica-Tessa
  • CitroDeLies
  • Love2Braid

En nog vele andere zullen in de Grote Kerk aanwezig zijn om jullie van advies te voorzien.

Modeshow trouwbeurs Alkmaar

Zoals elk jaar is er de modeshow. Ook tijdens deze editie van de show kunnen toekomstige bruidsparen zich laten verrassen in inspireren door deze modeshow. In combinatie met live muziek en entertainment is het een waar genot om naar te kijken. Als je ideeën hebt opgedaan over de getoonde bruidsmode of herenmode, kun je na de modeshow contact opnemen bij de deelnemende experts en hun stands en daar rustig je vragen stellen, informatie vragen en meenemen of een afspraak maken.

Bruidsfotograaf Jordi Gilian

Zelf zal ik hier helaas niet aanwezig zijn. Mede omdat het voor mij te kort dag was om me aan te melden. Wel zal ik komen kijken en zien wat mijn mede branche genoten te bieden hebben tijdens deze gezellige en informatieve dag. Deze dag zal voor mij ook een bron aan informatie zijn.

Ondanks dat ik niet aanwezig ben kun je natuurlijk via mijn website contact met mij opnemen als je geïnteresseerd bent in mijn trouwfotografie. Graag hoor ik van je! En misschien spreek ik je wel op trouwbeurs Alkmaar.

Trouwbeurs Alkmaar

Comments
Add Your Comment

CLOSE