MENU

Trouwbeurs Amsterdam

Op 19-02-2017 vindt de trouwbeurs Amsterdam plaats in de gerestaureerde Zuiderkerk. In het hart van Amsterdam waar het openbaar vervoer jullie letterlijk voor de deur afzet.
De prachtige en pas gerestaureerde locatie, welke iets verscholen ligt aan een eigen plein, zijn meer dan 40 verschillende bruiloft branche professionals de hele dag bezig om jullie bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. Het entree is helemaal gratis! Waar ga je dat in hartje Amsterdam nog vinden?

Alle aanstaande bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe trouwagenda van 2017. Trouwbeurs Amsterdam zorgt dus dat jij goed georganiseerd je bruiloft kan plannen.

De Zuiderker in Amsterdam

De Zuiderkerk is de eerste voor de protestantse eredienst ontworpen kerk in Amsterdam. Ze is gebouwd nabij de Sint Antoniesbreestraat in de Lastage, een buurt die eind 16e eeuw bij de stad werd gevoegd. Tegenwoordig is dit de Nieuwmarktbuurt.
Vanaf het Centraal Station in Amsterdam is het 1,2 kilometer lopen of je pakt tram 51, 53 of 54 welke je in ongeveer 4 minuten bijna voor de deur afzetten.

Deelnemers van trouwbeurs Amsterdam

Enkele deelnemers van de trouwbeurs in Amsterdam zijn:

En nog vele andere zullen in de Zuiderkerk aanwezig zijn om jullie van advies te voorzien.

Trouwfotograaf Jordi Gilian

Zelf zal ik hier helaas niet aanwezig zijn. Helaas ben ik niet in de gelegenheid om hier naartoe te kunnen. Zonde, want het is een fantastische mogelijkheid om te kijken wat al deze branche professionals te bieden hebben als het aankomt op bruiloften en trouwerijen.

Ondanks dat ik niet aanwezig ben kun je natuurlijk via mijn website contact met mij opnemen als je geïnteresseerd bent in mijn trouwfotografie. Graag hoor ik van je! En anders spreek ik je misschien wel op trouwbeurs Alkmaar

Comments
Add Your Comment

CLOSE