MENU

Trouwfotograaf Almelo

Trouwfotograaf Almelo

Trouwfotograaf Almelo

Hoi! Jullie waren volgens mij opzoek naar een trouwfotograaf Almelo, of niet? En nu zijn jullie op deze site terecht gekomen. Dat is toevallig, of niet? Niet echt, want deze site is speciaal gemaakt voor stellen uit de omgeving van Almelo die gaan trouwen.

Ik ben Jordi. Een bruidsfotograaf in Alkmaar. Ik vertel verhalen. Jullie bruiloftsverhaal zou ik ook graag willen vertellen door middel van mijn camera.

Almelo

Almelo is een stad en gemeente in Twente, in de provincie Overijssel. De stad Almelo heeft ongeveer 73.000 inwoners en is ontstaan in de middeleeuwen. Behalve de stad Almelo omvat de gemeente ook de dorpen Aadorp, Bornerbroek en Mariaparochie. In het Germaans bestaat de naam Almelo uit twee delen. ‘Alma’ of ‘Olm’ en ‘Lauha’ of ‘Lo’. Een bos gelegen op een zandvlakte nabij een nederzetting wordt een ‘lo’ genoemd. In 1420 had Almelo al stadsrechten. Ondanks de gracht had Almelo geen muur. Hierdoor denkt men dat de stad geen militair belang had.

Trouwlocaties rondom Almelo

Een paar ontzettend mooie trouwlocaties in de buurt van Almelo zijn bijvoorbeeld:

Het stikt in deze buurt werkelijk van de prachtige landhuizen en diverse landgoed waar prachtige panden op staan.

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Overijssel te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Hieronder kunnen jullie contact met mij opnemen. Ik zal zo snel antwoorden, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte bruidsfotograaf ben om jullie bruiloft in Overijssel te fotograferen. Kijk ondertussen op mijn site en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE