MENU

Trouwfotograaf Almere

Trouwfotograaf Almere

Trouwfotograaf Almere

Dus, jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf Almere, en nu kwamen jullie mij tegen. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. Deze pagina is speciaal voor jullie gemaakt. Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Ik ben Jordi Mol. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Het lijkt mij erg leuk om jullie verhaal ook te mogen vertellen door middel van mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Almere

Almere is een stad en gemeente in de provincie Flevoland. Het grenst aan Lelystad en Zeewolde. Aan de andere kant ligt Almere aan het water. Het Gooimeer, Ijmeer en Markermeer. Halverwege twintigste eeuw is Almere opgezet als tweede grotere stad van de provincie Flevoland. In zeer korte tijd is de gemeente Almere uitgegroeid tot snelst groeiende gemeente van Nederland en staat nu op plaats zeven qua inwoneraantal.

Trouwlocaties rondom Almere

Enkele erg mooie locaties om elkaar het ja-woord te geven rondom Almere zijn:

Veel van deze locaties zullen in, rondom of aan het water liggen. Dit komt natuurlijk door de ligging van Almere zelf. De gehele stad van Almere ligt 2 to 5 meter onder het zeeniveau namelijk.

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Flevoland te vieren, vergeet dan niet om mij meer te vertellen. En natuurlijk over jullie zelf. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte trouwfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Flevoland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE