MENU

Trouwfotograaf Assen

Trouwfotograaf Assen

Trouwfotograaf Assen

Hoi en welkom op mijn site. Deze websitepagina heb ik speciaal gemaakt voor stellen die op zoek zijn naar trouwfotograaf Assen. Jullie zijn daar naar opzoek he? Want jullie gaan trouwen! Welkom en gefeliciteerd!

Even voorstellen, mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Daarom lijkt het mij ontzettend leuk om jullie verhaal in en rond Assen ook te vertellen.

Assen

Assen, is een stad en gemeente in het noorden van de provincie Drenthe. De stad Assen ligt grenst aan de dorpen Ubbena, Loon, Ter Aard, Witten en gedeeltes van Zeijerveld, Vries en Zeijerveen. Daarnaast horen de buurtschappen Anreep, De Haar, Graswijk en Schieven ook bij de gemeente Assen.

Trouwlocaties rondom Assen

Enkele ontzettend mooie trouw locaties in en rondom Assen zijn:

Mochten jullie er over nadenken om jullie bruiloft op een van deze trouwlocaties te vieren in Drenthe, vertel mij dan gerust over jullie dag. Hoe gaat deze eruit zien en in welk thema? Wat voor soort foto’s moeten er in jullie trouwalbum komen?

Stuur mij dus gerust een berichtje, zodat we kunnen zien of ik jullie ideale bruiloftsfotograaf ben om jullie bruiloft in Drenthe te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE