MENU

Trouwfotograaf Delfzijl

Trouwfotograaf Delfzijl

Trouwfotograaf Delfzijl

Hallo, julie waren waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Delfzijl, en nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Delfzijl

Delfzijl is een stad in de gemeente Groningen. De belangrijkste haven van Noord-Nederland ligt in Delfzijl. De plaats dankt zijn naam aan het feit dat er in de 13e eeuw een sluis gebouwd werd in de Delf. Oorspronkelijk lagen er drie sluizen in de Delf. Deze werden Slochter-, Dorpster- en Scharmerzijl genoemd.

Trouwlocaties rondom Delfzijl

Enkele erg mooie trouwlocaties rondom Delfzijl zijn:

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Groningen te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Groningen te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.

Neem contact op

————

CLOSE