MENU

Trouwfotograaf Den Helder

Trouwfotograaf Den Helder

Trouwfotograaf Den Helder

Hallo, julie waren waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Den Helder, en nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Den Helder

Den Helder is de thuishaven van de Koninklijke Marine. Daarnaast vliegen er vanaf Den Helder veel helicopters de Noordzee op om daar bemanning af te zetten ivm offshore-werkzaamheden. Inwoners van Den Helder worden vaak Jutters genoemd. De naam verwijst naar het strandjutten dat vroeger erg veel voorkwam.

Trouwlocaties rondom Den Helder

Een paar interessante trouwlocaties rondom Den Helder zijn de volgende:

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Noord Holland te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Noord Holland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

CLOSE