MENU

Trouwfotograaf Deventer

Trouwfotograaf Deventer

Trouwfotograaf Deventer

Hallo, julie waren waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Deventer, en nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Deventer

Deventer is een van de oudste steden van Nederland. De stad ligt aan de rivier de Ijssel en is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. In de middeleeuwen maakte Deventer deel uit van het Hanzeverbond, een belangrijk Noord-Duits handelsnetwerk.
Deventer staat al in 9e-eeuwse bronnen van het bisdom van Utrecht vermeld.

Trouwlocaties rondom Deventer

Een paar erg mooie trouwlocaties rondom Deventer zijn de volgende:

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Overijssel te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Overijssel te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE