MENU

Trouwfotograaf Drachten

Trouwfotograaf Drachten

Trouwfotograaf Drachten

Hallo, julie waren waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Drachten, en nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi Mol en ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Drachten

Drachten is een dorp wat in de 17e eeuw ontstond. De stad behoort niet tot de de Friese elf steden, omdat het dorp nooit stadsrechten heeft gekregen. Maar naar hedendaagse begrippen, gezien de werkgelegenheid, openbare voorzieningen, kan de stad echt wel een stad genoemd worden. In 1950 trokken veel mensen naar Drachten omdat Phillips daar een fabriek vestigde. Dit zorgde voor een groei explosie in de jaren 50. Het inwoner aantal nam toe tot tienduizend.

Trouwlocaties rondom Drachten

Enkele prachtige trouwlocaties rondom Drachten zijn:

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Friesland te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Friesland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE