MENU

Trouwfotograaf Drenthe

Trouwfotograaf Drenthe

Trouwfotograaf Drenthe

Hallo, julie waren waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Drenthe, en nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Drenthe

In het noord westen van Nederland ligt de provincie Drenthe. Drenthe grenst aan Groningen en het Duitse Nedersaksen en aan Friesland en Overijssel. De hoofdstad van Drenthe is Assen, wat we allemaal kennen van de TT van Assen. Drenthe werd al in het Neolithicum door mensen bewoond. Dit is een periode ver terug in de tijd. Dit heeft men vastgesteld door de 52 hunebedden die zich in Drenthe bevinden.

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Drenthe te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Drenthe te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

ASSENEMMENHOOGEVEENMEPPELCOEVORDEN

CLOSE