MENU

Trouwfotograaf Dronten

Trouwfotograaf Dronten

Trouwfotograaf Dronten

Hallo, jullie waren waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Dronten, en nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal voor jullie gemaakt. Jullie gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Dronten

Dronten is een erg jonge stad. Concrete plannen voor Dronten ontstonden in 1958 en de eerste paal werdt in 1960 de grond in geslagen. In 1962 vestigden de eerste bewoners zich er. Dronten dankt haar naam aan de Polder Dronten. Deze polder is ontstaan bij Kampen door aangeslibd land.

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Flevoland te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Flevoland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE