MENU

Trouwfotograaf Ede

Trouwfotograaf Ede

Trouwfotograaf Ede

Hey daar. Julie waren volgens mij op zoek naar een trouwfotograaf Ede, en nu kwamen jullie mij tegen. Dat is toevallig. Nou eigenlijk niet. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Ede

Op het westelijke gedeelte van de Veluwe ligt Ede. We kennen Ede allemaal van de Slag om Arnhem, welke in 1944 een belangrijke luchtlanding plaats was voor de geallieerde. De stad Ede is nauw verbonden met Landgoed Kernhem. Dit was een burcht welke gebouwd werd in 12e tot en met de 14e eeuw.

Trouwlocaties rondom Ede

Enkele mooie trouwlocaties waar je zeker eens moet kijken zijn:

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Gelderland te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Gelderland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.

————

Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE