MENU

Trouwfotograaf Emmeloord

Trouwfotograaf Emmeloord

Trouwfotograaf Emmeloord

Hallo, julie waren waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Emmeloord, en nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi Mol. Ik ben een vriend, vader, bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Emmeloord

Emmeloord heeft haar naam gekregen door de buurtschap met de gelijknamige naam op de noordpunt van het eiland Schokland. Het aanleggen van de dijken om de Noordoostpolder begon in 1936 waren in 1940 klaar. Het stuk drooggevallen land dat in 1942 overbleef gaf de overheid 50.000 hectare grond. Omdat het stuk grond tijdend de Tweede Wereldoorlog werd ontgonnen was het een toevluchtsoord voor vele onderduikers.

Trouwlocaties in de buurt van Emmeloord

Enkele ontzettend mooie trouwlocaties in de buurt van Emmeloord zijn de volgende plekken:

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Flevoland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE