MENU

Trouwfotograaf Emmen

Trouwfotograaf Emmen

Trouwfotograaf Emmen

Hallo, jullie waren volgens mij op zoek naar een trouwfotograaf Emmen, en nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Emmen

De eerste vermeldingen van Emmen dateren uit 1139. Emmen heette toen Emne. Wellicht werd Emmen daarvoor al bewoond, maar in een oorkonde van bisschop van Cuijk werd Emmen als eerst genoemd. De stad Emmen ligt op de Hondsrug en is van origine een esdorp, getuige de hoeveelheid essen en brinken.
Na de Tweede Wereldoorlog werd het zwakker zuidoosten van Drenthe aangemerkt als ontwikkelingsgebied. Door de komst van Danlon en de ENKA/AKU gaf het de regio een erg belangrijke werkgelegenheid impuls.

Trouwlocaties in de buurt van Emmen

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Drenthe te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Drenthe te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE