MENU

Trouwfotograaf Enschede

Trouwfotograaf Enschede

Trouwfotograaf Enschede

Ey hallo. Ik denk dat jullie op zoek waren naar een trouwfotograaf Enschede, en nu kwamen jullie mij tegen. Dat is toevallig. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi Gilian Mol. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Enschede

Enschede dankt haar naam aan de verwijzing naar een moerassig grensgebied. Anneschethe was deze benoeming en dateert uit 1119. De stad Enschede ontstond in de middeleeuwen als agrarische nederzetting. In 1325 kreeg Enschede haar stadsrechten. In 1830 werd de textielindustrie erg gestimuleerd door het Rijk, waardoor de stad een belangrijk centrum werd voor textielproductie. In de jaren 60 van de vorige eeuw is de textielindustrie totaal verloren gegaan. En we kennen Enschede natuurlijk allemaal van de vuurwerkramp die plaatsvond in 2000.

Trouwlocaties in de buurt van Enschede

Enkele mooie trouwlocaties rondom Enschede zijn de volgende gelegenheden:

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Overijssel te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Overijssel te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE