MENU

Trouwfotograaf Flevoland

Trouwfotograaf Flevoland

Trouwfotograaf Flevoland

Jullie waren volgens mij op zoek naar een trouwfotograaf Flevoland, en nu kwamen jullie mij tegen. Dat is niet geheel toevallig. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Flevoland

Flevoland, ook wel Flevopolder genaamd, bestaat uit twee delen, namelijk Oostelijk Flevoland en Zuidelijk Flevoland. De Flevopolder herbergt twee grote gemalen. Het Wortman gemaal en het gemaal De Blocq van Kuffeler.
Op 27 juni 1985 werd besloten Flevoland te creëren.

Trouwlocaties in Flevoland

Enkele mooie trouwlocaties in Flevoland vind je hier:

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Flevoland te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Flevoland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

ALMERE - LELYSTAD - DRONTEN - EMMELOORD

CLOSE