MENU

Trouwfotograaf Friesland

Trouwfotograaf Friesland

Trouwfotograaf Friesland

Ey daar, jullie waren waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Friesland, en nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Friesland

Friesland ligt in het noorden van Nederland. De provincie is een echte waterrijke provincie met een open landschap. Door de vele wateren is het een mooi stuk land voor de pleziervaartuigen. De hoofdstad van deze mooie provincie is Leeuwarden.

Trouwlocaties in Friesland

Enkele mooie trouwlocaties in de provincie Friesland zijn:

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Friesland te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Friesland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

LEEUWARDEN - DRACHTEN - HEERENVEEN - SNEEK

CLOSE