MENU

Trouwfotograaf Groningen

Trouwfotograaf Groningen

Trouwfotograaf Groningen

Klopt het dat jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf Groningen? En nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal gemaakt voor jullie, stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Groningen

Groningen of Grunnen zoals de Groningers ook wel zeggen is een provincie in het noorden van Nederland. Naast Grunnen, wordt de provincie ook Stad en Ommelanden genoemd. Waarom? Omdat de stad Groningen samen met het omringende platteland een gelijkwaardige positie in het gewest innamen. Groningen grenst aan de Waddenzee, en daarmee natuurlijk ook de eilanden Texel, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog en Terschelling. En als je ergens leuk in het huwelijksbootje kunt stappen, zijn het de eilanden wel!

Trouwlocaties in Groningen

Enkele mooie trouwlocaties in Groningen om elkaar het ‘ja-woord’ te geven zijn:

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Groningen te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Groningen te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

GRONINGEN - DELFZIJL - HOOGEZAND - VEENDAM

CLOSE