MENU

Trouwfotograaf Haarlem

Trouwfotograaf Haarlem

Trouwfotograaf Haarlem

Hoi! Jullie zaten op het internet en waren op zoek naar een trouwfotograaf Haarlem, en nu kwamen jullie mij tegen. Dat is niet geheel toevallig natuurlijk. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Haarlem

De hoofdstad van de provincie Noord Holland is natuurlijk Haarlem. In het begin van de 10e eeuw werd de naam Haralem voor het eerst gebruikt door een geestelijke van de Sint Maartenskerk in Utrecht. Spaarnestad, zoals Haarlem ook wel wordt genoemd, ligt aan het Spaarne. Vandaar de naam. Een inwoner van Haarlem wordt ook wel Mug genoemd.

Leuke trouwlocaties rondom Haarlem

Enkele mooie bruiloft locaties rondom Haarlem zijn de volgende:

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Noord Holland te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Noord Holland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE