MENU

Trouwfotograaf Heerenveen

Trouwfotograaf Heerenveen

Trouwfotograaf Heerenveen

Dus jullie zitten op het wereld wijde web en zijn opzoek naar een trouwfotograaf Heerenveen, en nu kwamen jullie mij tegen? Dat is niet geheel toevallig. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Heerenveen

Wie kent Heerenveen nu niet? Het Thialf, de Elfstedentocht, skûtsjesilen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Deze plaats van de gelijknamige gemeente ligt in Friesland.
Heerenveen is het oudste veenkanaaldorp van Nederland. In 1551 waren het de heren van Dekema, Cuyck en Foeyts die opdracht gaven grote stukken land op te kopen om daar aan veenontginning te gaan doen. Vandaar de naam Heerenveen, de Heeren van het Veen.

Trouwlocaties rondom Heerenveen

Enkele mooie locaties rondom Heerenveen om jullie bruiloft te vieren zijn:

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Friesland te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Friesland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE