MENU

Trouwfotograaf Heerlen

Trouwfotograaf Heerlen

Trouwfotograaf Heerlen

Hallo daar. Jullie waren waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Heerlen, en nu kwamen jullie mij tegen. Toevallig? Nee. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Heerlen

In het zuidoosten van de provincie Limburg ligt het plaatsje Heerlen. Heerlen is wel bekend om het best bewaarde antieke gebouw van Nederland, namelijk de Coriovallum. Een gebouw wat de Romeinen hebben gebouwd met als functie een thermencomplex.
Door de winning van steenkool groeide Heerlen ‘als kool’ begin twintigste eeuw. De mijnbouw zorgde voor welvaart en voor een flinke bevolkingsgroei.

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Limburg te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Limburg te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE