MENU

Trouwfotograaf Hengelo

Trouwfotograaf Hengelo

Trouwfotograaf Hengelo

Ik denk dat jullie op zoek waren naar een trouwfotograaf Hengelo, en nu kwamen jullie mij tegen. Dat is natuurlijk geen toeval. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Hengelo

In de landstreek Twente ligt de plaats Hengelo. Hengelo is de vierde stad van Overijssel. Na Enschede, Deventer en Zwolle. De voormalig industriestad heeft vroeger veel werkgelegenheid geboden door de metaalindustrie. Vandaag de dag zijn er grote elektrotechnische en chemische bedrijven te vinden.
Op 6 en 7 oktober 1944 werd het centrum van Hengelo door bombardementen bijna geheel vernietigd. Dit kwam door de strategisch gevestigde industrie. 

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Overijssel te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Overijssel te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE