MENU

Trouwfotograaf Hoogeveen

Trouwfotograaf Hoogeveen

Trouwfotograaf Hoogeveen

Op zoek naar een trouwfotograaf Hoogeveen? En nu kwamen jullie mij tegen. Dat is niet echt toevallig. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Hoogeveen

’t Ogeveine zoals het door mensen uit Hoogeveen ook wel genoemd wordt, wordt voor het eerst beschreven in 1551. De heer van Burmania kocht de Meppense Venen, wat later in 1636 door Pieter Joostens Warmont omgetoverd zal worden tot Hoogeveen.
Na de Tweede Wereldoorlog werden de meeste kanalen rond Hoogeveen gedempt, waardoor er lange rechte wegen ontstonden. Dit trok de aandacht van Philips, Fokker en Standard Electric. Maar laten we Kip Caravans niet vergeten, van Jan Kip.

Bruiloft in Drenthe

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Drenthe te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Drenthe te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE