MENU

Trouwfotograaf Hoogezand

Trouwfotograaf Hoogezand

Trouwfotograaf Hoogezand

Hoi daar! Volgens mij zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf Hoogezand, en nu kwamen jullie mij tegen. Dat is dus niet toevallig. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Hoogezand

Hoogezand ligt in de gemeente Groningen. De naam stamt af van een hooggelegen plek in het veen. Er werd in het begin van Hoogezand veen ontgonnen. Toen dit niet meer het geval was ontstond er landbouw. Bezienswaardigheden in de plaats zijn de Damkerk die dateert uit 1669. En de bijbehorende klokkentoren die uit 1783 stamt en iets verder op staat.

Trouwlocaties rondom Hoogezand

Enkele trouwlocaties rondom Hoogezand zijn:

Bruiloft in Hoogezand

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Groningen te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Groningen te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE