MENU

Trouwfotograaf Hoorn

Trouwfotograaf Hoorn

Trouwfotograaf Hoorn

Jullie zijn samen op zoek naar een trouwfotograaf Hoorn, en nu kwamen jullie mij tegen. Dat is toevallig. Nee eigenlijk niet. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi Mol. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Hoorn

Over Hoorn als plaatsnaam zijn nogal wat mythes. Zo wordt er gezegd dat Hoorn is gesticht door stiefzoon van koning Radbod. Een tweede variant vertelt dat de naam Hoorn afkomstig is van een uithangbord met een posthoorn erop dat aan een pand hing aan de Roode Steen. En weer een andere variant zegt dat de naam afkomstig is van de hoornvormige haven van Hoorn. De trekpleisters van de stad zijn, de jachthaven, de Waag, Westfries Museum, Bossuhuizen en natuurlijk de Museumstoomtram die van Hoorn naar Medemblik rijdt.

Trouwlocaties rondom Hoorn

Enkele mooie trouwlocaties in de buurt van Hoorn zijn:

Bruiloft in Noord Holland

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Noord Holland te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Noord Holland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE