MENU

Trouwfotograaf Leeuwarden

Trouwfotograaf Leeuwarden

Trouwfotograaf Leeuwarden

Hoi. Jullie waren denk ik op zoek naar een trouwfotograaf Leeuwarden, en nu kwamen jullie mij tegen. Dat is niet geheel toevallig. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Nederland, Europa en de rest van de wereld.

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Leeuwarden

Leeuwarden ,of Ljouwert voor de Friezen onder ons, is de hoofdstad van de provincie Friesland. Een van de bekende ‘elf-steden’. En in 2018 was het samen met de Maltese hoofdstad Valletta, culturele hoofdstad van Europa. De belangrijkste sectoren in de stad zijn de zakelijke dienstverlening, financiële sector, en de overheid.

Bruiloft in Friesland

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Friesland te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Friesland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE