MENU

Trouwfotograaf Lelystad

Trouwfotograaf Lelystad

Trouwfotograaf Lelystad

Dus, jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf Lelystad, en nu kwamen jullie mij tegen? Dat is natuurlijk niet geheel toevallig. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Lelystad

Lelystad is vernoemd naar de bedenker van de Zuiderzeewerken. Cornelis Lely. Samen met de gemeente Dronten en een stukje Zeewolde vormt Lelystad de polder oostelijk Flevoland. Dit maakt deel uit van de Zuiderzeewerken. Het grootste deel van Lelystad, de gemeente, is water. De gemeente ligt dan ook het Ijsselmeer en Markermeer.

Bruiloft in Flevoland

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Flevoland te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Flevoland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE