MENU

Trouwfotograaf Meppel

Trouwfotograaf Meppel

Trouwfotograaf Meppel

Hoi, jullie zaten achter internet en waren waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Meppel, en nu kwamen jullie mij tegen. Dat is niet geheel toevallig. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Meppel

Möppelt, zoals de mensen uit Meppel Meppel noemen, werd in 1141 al genoemd. Toen bestond het uit niet meer dan een paar boerderijen. Door turfafvalgraving kwam in de 16e eeuw de bloei van Meppel op gang. De stad is voorzien van vele grachten. Door namen als Keizersgracht, Prinsengracht en Heerengracht wordt Meppel ook wel eens Mokum van het Noorden genoemd.

Bruiloft in Drenthe

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Drenthe te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Drenthe te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE