MENU

Trouwfotograaf Nijmegen

Trouwfotograaf Nijmegen

Trouwfotograaf Nijmegen

Achter jullie computer waren jullie waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Nijmegen, en nu kwamen jullie mij tegen. Dat is dus niet zo heel toevallig. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Nijmegen

Nimwèège, zoals de Nijmegenaren het noemen, ligt in de Provincie Gelderland. Voor een groot deel ligt het op het zuidelijke deel van de Waal. De stad heeft een lange geschiedenis. Deze gaat meer dan 2000 jaar terug. Rond het jaar 100 kreeg de stad markrechten en tegenwoordig is het universiteitsstad.

Bruiloft in Gelderland

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Gelderland te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Gelderland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE