MENU

Trouwfotograaf Noord Holland

Trouwfotograaf Noord Holland

Trouwfotograaf Noord Holland

Hoi! Volgens mij waren jullie waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Noord Holland, en nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Noord Holland

Noord Holland is een van de twaalf provincies van Nederland. Vroeger hoorden Noord en Zuid Holland bij elkaar. Toen heette de provincie Holland. In het Republiek der 7 Verenigde Nederlanden was Holland het belangrijkste gewest. In 1840 werd Holland gesplitst in Noord Holland en Zuid Holland zoals we dat nu kennen.

Bruiloft in Noord Holland

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Noord Holland te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s? Hebben jullie nog geen trouwlocatie uitgezocht? Kijk dan eens naar mijn artikel ‘Top 10 beste trouwlocaties Noord Holland‘ en wellicht staat hier een passende bruiloft locatie bij voor jullie.

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Noord Holland te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

AMSTERDAM - HAARLEM - ALKMAAR - DEN HELDER - HOORN
CLOSE