MENU

Trouwfotograaf Vaals

Trouwfotograaf Vaals

Trouwfotograaf Vaals

Hi. Volgens mij zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf Vaals, en nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen. Dat is niet geheel toevallig dus. Daarom verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Vaals

Vaals, of zoals het in het Volser-plat genoemd wordt, Vols, ligt in het zuidoosten van Limburg. Vaals ik ook wel bekend van het drielandenpunt. Wat Nederland, België en Duitsland samen zijn.
De plaats ligt in een dal. De naam Vaals is dan ook afgeleid van de vroegere benaming ‘Vallis’ wat dal betekent. 

Bruiloft in Limburg

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Limburg te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Limburg te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE