MENU

Trouwfotograaf Veendam

Trouwfotograaf Veendam

Trouwfotograaf Veendam

Hoi! Dus jullie zitten achter het internet, waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Veendam, en nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Veendam

In de provincie Groningen ligt de plaats Veendam. De ‘Parkstad’, zoals Veendam ook wel genoemd wordt. Veendam is de op twee na grootste plaats in de provincie Groningen. 
In 1655 is de plaats ontstaan als veenkolonie wat begonnen was met turfafgravingen. Uit de turfvaart ontstond een belangrijke kustvaart. Zo belangrijk dat Lloyds Register in 1868 kantoren vestigde in Amsterdam, Rotterdam en in Veendam.

Bruiloft in Groningen

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Groningen te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Groningen te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE