MENU

Trouwfotograaf Venlo

Trouwfotograaf Venlo

Trouwfotograaf Venlo

Hoi! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Venlo, en nu kwamen jullie mij tegen. Dat is natuurlijk niet geheel toevallig! Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Venlo

In het noorden van de provincie Limburg ligt de stad Venlo. Venlo is zo gegroeid dat het ondertussen de dorpen Blerick, Tegelen en Belfeld.
In de middeleeuwen was Venlo een belangrijk en strategisch punt als handelsplaats. 
Tijdens de Tweede Wereldoorlog was Venlo vaak de dans ontsprongen als het ging om bombardementen, maar in oktober 1944 was dat helaas niet het geval. De geallieerde bombardeerde strategische punten van de Duitsers die dwars door Venlo liepen. Hierdoor zijn veel historische gebouwen uit de binnenstad verdwenen.

Bruiloft in Limburg

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Limburg te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Limburg te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE