MENU

Trouwfotograaf Weert

Trouwfotograaf Weert

Trouwfotograaf Weert

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een trouwfotograaf Weert, en nu kwamen jullie mij tegen. Dat is toevallig he? Nee zeker niet! Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Weert

Weert, of in het Limburgs Wieërt, is een stad in Limburg en grenst aan Noord Brabant en België. Weert heeft haar naam te danken aan haar ligging, Waard. Een stuk land gelegen bij water of midden in het water en moerassen. Na de Eerste Wereldoorlog kwam de industrialisatie van de stad op gang en werd steeds belangrijker voor Weert. Nu kennen we de stad dan ook als industriestad.

Bruiloft in Limburg

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Limburg te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Limburg te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE