MENU

Trouwfotograaf Zwolle

Trouwfotograaf Zwolle

Trouwfotograaf Zwolle

Hallo, dus jullie gaan trouwen en waren waarschijnlijk op zoek naar een trouwfotograaf Zwolle, en nu kwamen jullie mij tegen. Deze pagina is speciaal gemaakt voor stellen die gaan trouwen, dus verwelkom ik jullie.

Mijn naam is Jordi. Ik ben een bruidsfotograaf in Alkmaar en vertel verhalen. Jullie verhaal. Ik wil jullie verhaal vertellen via mijn camera. Bruiloften documenteer ik door heel Europa en de rest van de wereld.

Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te bezoeken en nieuwe vrienden te maken. Leg intieme momenten vast en creëer enkele van de meest waardevolle herinneringen die jullie ooit zult maken. Neem gerust een kijkje op mijn blog en je zult zien dat ik van de schoonheid van natuurlijke omgevingen en de intieme momenten gecreëerd tussen mijn stellen hou.

Zwolle

Zwolle is ontstaan in de middeleeuwen. Ontstaan op een dekzandrug tussen de Ijssel en de Vecht. Omdat dit een hogergelegen plek was temidden van vooral moeras, was dit een ideale plek om een dorp te vestigen. In 1324 werd de stad door een brand bijna geheel verwoest. Enkele stenen gebouwen bleven staan.

Bruiloft in Overijssel

Als jullie van plan zijn om jullie bruiloft in Overijssel te vieren, aarzel dan niet om mij meer te vertellen over jullie mooiste dag. En natuurlijk over jullie zelf te vertellen. Hoe gaat jullie huwelijk eruit zien en wat is jullie idee van perfecte bruiloftsfoto’s?

Ik zal zo snel antwoorden als ik kan, zodat we kunnen bekijken of ik de perfecte partner ben om jullie bruiloft in Overijssel te fotograferen. In de tussentijd kun je door mijn site bladeren en je laten inspireren door mijn recente werk.

Cheers,

Jordi Mol.


Neem contact op

of stuur mij een mailtje

CLOSE