MENU

Trouwfotograaf Jordi Gilian Mol

Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Jordi Gilian Mol

Welkom op de site van trouwfotograaf Jordi Gilian Mol. Met mijn trouwfotografie wil ik het verhaal vertellen van jullie bruiloft. Dit op een ontspannen manier, ongedwongen. Dus geen geregistreerde, geposeerde foto’s. De échte, pure momenten die deze dag met zich mee zal brengen.
Ik leg op een onopvallende manier álle momenten vast die er voor jullie toe doen. Dit terwijl jullie genieten van jullie grote dag, samen met familie, vrienden en iedereen van wie je houdt om je heen.

Natuurlijk licht trouwfotograaf

Als huwelijksfotograaf in Alkmaar en Noord Holland werk ik het liefst met natuurlijk licht. Hierdoor krijg je in de bruidsfotografie pure beelden, zonder kunstmatig licht. De enige plek waar ik met kunstlicht werk is tijdens de openingsdans en tijdens het feest.
Maar als je als bruidsfotograaf met natuurlijk licht werkt let je extra op contrast tussen licht en donker. En speel je ook met deze contrasten. Wat in de bruidsreportage altijd naar voren komt, maar ook in bruidsalbum.

Als trouwfotograaf werk ik door heel Nederland. Maar mijn thuisbasis is Alkmaar in Noord Holland.
Maar ik kom ook naar jullie toe als jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf in Maastricht, trouwfotograaf Meppel, of een trouwfotograaf in Apeldoorn. Nederland is maar klein natuurlijk.

Prijzen trouwfotograaf

De prijzen van een bruidsfotograaf hangen van vele verschillende factoren samen. Ervaring, kennis, apparatuur, manier van nabewerken, wel of geen album. Ik heb een mooi stuk geschreven over wat een fotograaf op een bruiloft nu eigenlijk kost en waar die kosten op gebaseerd zijn. Wellicht schept dat een beetje duidelijkheid. Want er wordt vaak gedacht, ‘je drukt op het knopje van het fototoestel en je hebt je foto’. Maar daar komt toch iets meer bij kijken.
Willen jullie weten wat mijn prijzen zijn als de fotograaf die jullie bruiloft komt documenteren? Kijk dan snel hier.

Voor mijn portfolio betreffende bruiloften, kunnen jullie hier terecht.
Gaan jullie nog niet trouwen maar willen jullie wel een love shoot? Dan kun je hier kijken wat jullie te wachten staat.

En voor al mijn werk, maar ook informatie voor toekomstige bruidsparen, verwijs ik jullie naar mijn blog.

Mocht er na het zien van mijn blog, veel gestelde vragen of informatie, nog onduidelijkheid zijn? Of willen jullie mij boeken als jullie bruiloftsfotograaf, klik dan op de knop hieronder.

CLOSE