MENU

Trouwlocatie en feestlocatie het Hof in Bergen

Voor Denise & Bart was het op 18 september 2015 zo ver. Hun grote dag. Trouwen. Gelofte afleggen en beloven elkaar te steunen in voor en tegenspoed. Ze trouwden op trouwlocatie het Hof in Bergen.

Het Hof in Bergen

De locatie was er een om door een ringetje te halen, trouwlocatie het Hof in Bergen. Dit gracieuze landhuis ligt midden in de open natuur. Het eeuwenoude landgoed met eigen biologische moestuin bood alle mogelijkheden voor de bijzondere dag van Denise en Bart. Alles wat in de moestuin geteeld werd maakte ze het buffet van. Een fantastische feestlocatie.
Gesitueerd op een idyllisch landgoed in kunstenaarsdorp Bergen, is een tot de verbeelding sprekende trouw- en feestlocatie met cultuur, natuur, kunst en gastronomie als belangrijkste uitgangspunten.
Het Hof is een eeuwenoud landgoed dat op de monumentenlijst staat.

De dag begon bij Denise thuis. De bruid werd net geholpen met haar jurk en ging de make up in. Ik heb zelden zo’n ontspannen bruid meegemaakt. Geen vuiltje aan de lucht en waarschijnlijk was alles in kannen en kruiken, of ze had het volle vertrouwen in haar weddingsplanner.

Bart kwam rond twee uur ’s middags aan in een fantastische, oude, witte Rolls Royce om zijn bruid op te halen om vervolgens naar de trouwlocatie het Hof in Bergen te rijden. Daar zou de plechtigheid zich voltrekken. Het was een schitterende dag, een uitstekende dag om de liefde tussen deze twee mooie mensen vast te leggen.

bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen001diptych-jordigilianbruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen003 bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen004bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen007 bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen009 bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen010diptych-jordigilian2bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen012 diptych-jordigilian3Trouwlocatie het Hof in Bergen met Denise & Bart Trouwlocatie het Hof in Bergen. Wat een fantastische feestlocatie.bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen019bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen018 bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen016 Trouwlocatie het Hof in Bergen. Een gracieus landhuis.bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen021 bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen022 bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen023 bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen024 Trouwlocatie het Hof in Bergen. Alles uit eigen moestuin.diptych-jordigilian5bruiloft-bart-denise_locatie-het-hof-bergen028

Comments
Add Your Comment

CLOSE