MENU

Trouwlocatie het Ruiterhuys

Rianne & Daan komen beide uit Alkmaar, maar wilde trouwen op trouwlocatie het Ruiterhuys. Dit prachtig gelegen landgoed ligt in Bakkum. Het was voor mij de eerste keer dat ik op deze feestlocatie was, maar dit is een prima accommodatie om een trouwfeest te geven. Wat een warme sfeer!

Allereerst wil ik Rianne & Daan bedanken voor deze fantastische mogelijkheid die zij mij hebben gegeven. Ik hoop dat de foto’s jullie zullen bevallen.

Trouwen op trouwlocatie het Ruiterhuys

De dag begon met het opmaken en aankleden van de bruid, Rianne. Tegelijkertijd begon Daan ook aan zijn grote dag. Nadat beide zich hadden aangekleed was het tijd voor Daan om zijn aanstaande vrouw op te halen. Maar niet voor eerst langs de bloemenwinkel in Heerhugowaard te rijden om daar het bruidsboeket op te halen. Er vanuit gaande dat het bruidsboeket al klaar stond, dacht Daan even snel naar binnen en buiten te lopen. Dat was even anders dan gepland. Het trouwboeket werd nog even snel mooier gemaakt dan het al was en ontzettend leuk ingepakt. Ondanks de ‘stress’ hadden ze tijd zat, aangezien hun planning erg goed in elkaar stak.

Bij aankomst van hun huis, waar Rianne klaar stond, haalde hij zijn aanstaande op. Om vanaf daar door te rijden naar het Geestmerambacht voor een eerste fotoshoot. Wat een ontspannen stel dit. We hebben heerlijk rond kunnen lopen in dit stuk natuur en ontzettend mooie foto’s kunnen maken. Mede ook omdat het lichtelijk bewolkt was, hierdoor is het contrast in de foto’s erg zacht.

Ceremonie

Voordat we naar de trouwlocatie het Ruiterhuys gingen en na de fotoshoot in het Geestmerambacht vertrokken we richting Alkmaar voor de ceremonie in het stadhuis op de Langestraat. Het officiële gedeelte werd erg leuk gedaan door de trouwambtenaar. Wat een gezellige vrouw! Toen dit erop zat was het tijd om al lopen naar ijssalon de Mient te gaan om daar een ijsje te halen en verder door de oude stad te lopen om uiteindelijk via het Waagplein weer de auto in te stappen. Op naar trouwlocatie het Ruiterhuys in Bakkum!

Bekijk voor het verdere verloop van deze dag onderstaande foto’s. Geniet en laat je inspireren.

Is na het zien van deze reportage jullie interesse gewekt en willen jullie meer weten? Neem dan contact met mij op.

Bruiloft Rianne & DaanTrouwlocatie het RuiterhuysTrouwlocatie het Ruiterhuys Rianne & DaanTrouwlocatie het Ruiterhuys aankledingTrouwlocatie het Ruiterhuys zithoekTrouwlocatie het Ruiterhuys openhaardTrouwlocatie het Ruiterhuys bruidstaartTrouwlocatie het Ruiterhuys toostTrouwlocatie het Ruiterhuys barbecueTrouwlocatie het Ruiterhuys fotoshootTrouwlocatie het Ruiterhuys fotoshoot close upTrouwlocatie het Ruiterhuys etenTrouwlocatie het Ruiterhuys dinerenTrouwlocatie het Ruiterhuys feestTrouwlocatie het Ruiterhuys feestlocatieTrouwlocatie het Ruiterhuys feestzaal

Comments
Add Your Comment

CLOSE